jemochjag.blogg.se

Denna bloggen handlar om livet för Emil och hans hund Jem.

Knock knock

Kategori: Allmänt

 
Fruktansvärt vad man saknar dom små sakerna, allt det där man alltid tar för givet när man har det. Att det ska vara så svårt att bara stanna upp mitt i det och förstå det istället för att ignorera det, konstigt. Igår var det mycket tänkande när det var fotboll, har varit så mycket planer och visioner angående denna sommar, och när allt blev helt omvänt blev det inte alls samma grej. Det är inte bara nuet som förstörs fullständigt, det är även den framtid man sett kommande månader. 
 
Nu ser man fram emot varje kväll istället, när man får gå och lägga sig och krama och gosa med Jem, för hon är rätt mysig på kvällarna och nätterna. Annars är hon nog sig lik, hon fattar ingenting av nånting.
 
Men man måste vara ärlig mot sig själv i allt, och jag har verkligen fått en helt annan bild av saker och ting, både bra och dåliga. Det kommer fram mycket när det händer saker, mycket man tycker är på sitt sätt bra att det kommer fram men också mycket som är skit. Men man kan inte göra nånting, är bara att leva i det. Men är mycket man känner borde vara annorlunda, det är väldigt säkert iaf. Tragiskt..
 
 
 
Kommentera inlägget här: